PARTENER

HORTILIFE, Inginerii verzi

Hortilife furnizează sere „la cheie”, valorificând know-how-ul producătorilor olandezi.

Noi avem relații de afaceri cu furnizori și centre de cercetare olandeze de vârf. Din 1994, derulăm afaceri în Europa de Est în sectorul agricol și  am dobândit astfel  o experiență vastă pe această piață. Vorbim limba dumneavoastră.

Sediul nostru central se află în Olanda, iar birourile reprezentanților și partenerilor noștri se află în Rusia, Ucraina, Belarus, Kazahstan și țările baltice.

Hortilife a realizat peste 200 de hectare de sere moderne în Europa de Est. În plus, experții noștri au contribuit la  renovarea a peste 500 de hectare de sere deja existente în Europa de Est. Dacă alegeți Hortilife, alegeți experiența.

Produsele noastre:

  • Sere și construcții
  • Sisteme de încălzire și răcire
  • Apă și îngrășăminte
  • Sisteme de cultivare
  • Sisteme de control și software
  • Inovații
  • SharePoint

PARTENER

FH CRONE OLANDA

A. Viziunea și misiunea noastră

F&H Crone își propune să rămână în top pe un plan internațional dinamic și sustenabil atunci când vine vorba de furnizarea de produse de generare a energiei și alte soluții „la comandă” care sunt de înaltă calitate și care generează cel mai bun randament posibil pentru clienții noștri.

Facem acest lucru pentru utilizatorii noștri finali din horticultură, utilități și industrie. Scopul F&H Crone este de a avea un impact minim asupra planetei noastre. În cadrul soluțiilor pe care noi le oferim, folosim cât mai eficient posibil resursele naturale limitate, cum ar fi apa și energia.

F&H Crone dorește să își fidelizeze clienții oferind un excelent raport calitate-preț pentru produsele sale într-un domeniu de activitate în continuă schimbare la nivel internațional. Acest lucru se reflectă în aspectul și curățenia mediului nostru de lucru, precum și în crearea unei atmosfere de lucru plăcute atât în interior, cât și în exterior.

B. Responsabilitatea socială corporativă

F&H Crone este conștientă de rolul său în societate și de responsabilitatea sa față de oameni și de mediu. Dorim să abordăm acest aspect într-un mod responsabil.

Resursele destinate producției pe care le punem la dispoziția angajaților noștri le permit acestora să fabrice produsele noastre într-un mod sigur și plăcut. Pe lângă separarea deșeurilor, încercăm, de asemenea, să generăm cât mai puține deșeuri de producție, ceea ce, la rândul său, se traduce prin emisii mai puține și un consum de energie mai redus.

Proiectarea produselor noastre ține cont de ergonomia producției, de nivelul de accesibilitate pentru tehnicienii de service și de dimensiunile de transport cele mai favorabile.

C. Inovații

Într-o lume în schimbare rapidă, inovația este crucială pentru a fi un bun partener în cadrul relațiilor noastre în viitor. Pentru F&H Crone, inovarea înseamnă găsirea de noi modalități de a ne îndeplini viziunea folosind noi tehnologii și metode. Prin urmare, inovarea se află în centrul activității noastre. Numai inovând ne putem păstra poziția de leader și ne putem deservi clienții în mod optim. Exemple de proiecte inovatoare sunt centralele de ardere a biomasei, precum și centralele în care deșeurile pot fi transformate în energie. De asemenea, lucrăm la diverse aplicații noi ale tehnicilor de incinerare și de încălzire.

Evoluțiile în ceea ce privește creșterea eficienței de utilizare a produselor noastre sunt monitorizate și actualizate în mod constant, astfel încât produsul să fie întotdeauna utilizabil în mod optim.

PARTENER

AUSTROFLEX

Expertul pentru sisteme flexibile, preizolate de conducte și soluții de izolare

ISTORIE

Austroflex a fost fondată în 1985 și s-a ocupat de izolare tehnică și încălzire urbană încă de la început, precum și de sisteme de conectare solară de la mijlocul anilor ’90. Principalele produse includ, de asemenea, cochilii de țevi din lână de rocă, tuburi de izolație din polietilenă, sisteme de izolare a podelei și o gamă completă de izolații de țevi și foi cu soluții speciale pentru industrie.

CONFESIUNE

Odată cu adăugarea noii hale de producție și instalarea celui de-al treilea cel mai mare sistem fotovoltaic din Carintia, proprietarul Jakob Hraschan și-a asumat un angajament clar față de locația din Gödersdorf lângă Villach. Filozofia companiei include, de asemenea, bazarea pe locuri de muncă durabile, cu loialitate pe termen lung a angajaților.

Înțelegere de sine

Datorită experienței noastre de peste 35 de ani în transportul și întreținerea energiei de încălzire sau răcire, suntem reprezentați cu produsele noastre în peste 30 de țări. Cota de export este de 70%. În fiecare an se produc 900 de km de țevi speciale. În fiecare săptămână există 50 de camioane din Gödersdorf în toată Europa și suntem mândri de asta.

  • TEHNOLOGIE PENTRU NATURĂ – inovație și tehnologie pentru mai multă natură.
  • MADE IN AUSTRIA – Calitate din Austria
  • KNOW HOW – Know-how-ul ca bază pentru clienții mulțumiți.